Daytrips on the Haringvliet

I really love the spacious water of the Haringvliet. After arrival in Hellevoetssluis early may, I made several trips alone and with friends. It’s funny how quickly I remembered the locations of buoys and landmarks from 15 years ago, when I had a 470 in Hellevoetssluis for a couple of years. Stayed overnight a couple of times on one of the many mooring buoys or anchor. By now the water is very nice to swim in. Very relaxing and pleasant 🙂

haringvliet_zomer_2013

One of the first really warm days this year. Summertime, when the living is easy.

Skipper

 

Sunset 1

Sunset 2

This entry was posted in Trips, Waarschip and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Daytrips on the Haringvliet

 1. Janine says:

  Beste Jaap,

  Ik zeilde met mijn vader op Wahine toen ze nog Mujer heette. Wat is ze prachtig geworden! Ik weet niet of je Wahine nog hebt, maar ik hoop dat je er nog steeds veel plezier mee hebt.

  Hartelijke groet,

  Janine van Verseveld

  • jaap says:

   Hallo Janine,

   Wat leuk om van je te horen! Ik heb Wahine nog steeds en nog steeds met plezier ook inderdaad. Gisteren nog een rondje gevaren. Ons zoontje is net een half jaar geworden en dat kost een hoop tijd, dus ik heb wat minder tijd voor de boot gehad dan ik wel zou willen, maar zo gaan die dingen. Hij is al wel een keer mee geweest en vond het volgens mij leuk, dus ik hoop op een nieuwe generatie vader/kind aan boord.
   Van de flessen die je vader aan het schot had hangen is er helaas 1 gesneuveld, maar de andere hangt er nog 🙂

   Hartelijke groeten terug, Jaap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *